kabanos do Zasady to mu jednak sporo jeszcze brakuje...
[O2] co to za przejściówka
Zwiń
X
-
andrzej111, masz rację
chociaż ja posunąłbym się jeszcze dalej i spytał czy to wogóle ma racje bytu
opis aukcji przeczytałem ale ... w O2 przedliftowej były juz problemy z licznikami, bo wedle mojej skapej wiedzy liczniki były do 2006, od 2006 do 2008 i powyżej 2008 a później nastał lift :roll: (chyba, że cos pomyliłem)
no ale nie bardzo wiem do których przedliftów mozna podłaczyć zegary z lifta za pomoca tej przejściówki bo chyba nie wszystkie
wiem, że kolega Spacewalker zajmował się tematem tych przejściówekprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Sądząc po nicku na allegro to te przejściówki sprzedaje właśnie Spacewalker.http://chomikuj.pl/lusob/VCDS
Trochę plików do VCDS, zapraszam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyrobreg, :diabelski_usmiech
Na razie czasu nie mam wpaść w poniedziałek na spota, a się takimi pierdółami zajmuję :-/Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
to wiem, ale myslalem, że to same zegary "wiedzą", że są wersją standard lub RS. Jakbyś nie chciał konieczne wersji RS, podeszłaby dowolna nowa pod TDI, jakby się człowiek upierał, że wszystko ma iść do wersji RS, to wtedy faktycznie, trzeba polować na budziki FL RSPozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
bohen, wiem, widziałem, ta ukcja jest od ponad miesiąca, ale .... za niewiele więcej jest nowy od Superbmana :wink:
Zamieszczone przez rrobertpoza problemem z immo pozostaje problem jeszcze jedenprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyale za to znika błąd komunikacji z zegarami nowego klimatronika->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz